Fastighets AB Hudiksbacke

Gävleborgs län

Information

Fastighets AB Hudiksbacke är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Hudiksbacke finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets AB Hudiksbacke är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-17.

Fastighets AB Hudiksbacke som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-11-24. Men sedan 2007-08-16 så har Fastighets AB Hudiksbacke varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hudiksv. 31, 824 33, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Hudiksbacke så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-13556.

Hudiksvall arbetar för att företag som Fastighets AB Hudiksbacke ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Hudiksbacke. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Hudiksbacke är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Hudiksbacke och det är följande personer, Hedström, Erik Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Edling, Inger Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Hudiksbacke är 556691-3546.