Hudigswald Utveckling AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska äga, förvalta och exploatera markområden för bostads och fritidsandamål, byggverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, konsultverksamhet inom byggnadsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hudigswald Utveckling AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Hudigswald Utveckling AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2005-11-25 så skapades Hudigswald Utveckling AB och verksamheten är har F-skattsedel Hudigswald Utveckling AB har haft det sedan 2006-03-23.

Hudigswald Utveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-23

556691-5418 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Hudigswald Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hudigswald Utveckling AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hudigswald Utveckling AB är Andersson, Kay Verner som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Bror Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonerud, Pär Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Anna Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hagman, Ann-Charlotte Carolina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sonerud, Rut Ingrid som är född 1954 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .