Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av elektronisk utrustning för kommunikation, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2005-11-30 så skapades Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB och företaget är har F-skattsedel Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB har haft det sedan 2006-04-06.

Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556691-9923 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB så går det att nå dem via telefon på 0650-15545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kommunikationsgruppen i Hudiksvall AB är Lambertsson, Jan Olof Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Jan Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Björn Ole som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, .