Tjärnmyra Skog AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva skogsmaskinsentreprenader, skogsavverkning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tjärnmyra Skog AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Tjärnmyra Skog AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2005-12-13 så skapades Tjärnmyra Skog AB och bolaget är har F-skattsedel Tjärnmyra Skog AB har haft det sedan 2006-01-13.

Tjärnmyra Skog AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556693-6828 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Tjärnmyra Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Tjärnmyra Skog AB så går det att nå dem via telefon på 070-3434901 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tjärnmyra Skog AB är Östberg, Lars Olof som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Lars Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .