Proprie Motor AB

Gävleborgs län

Information

556694-4780 är organisationsnummer för verksamheten Proprie Motor AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proprie Motor AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Proprie Motor AB finns i.

Proprie Motor AB har varit registrerat sedan 2005-12-19 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proprie Motor AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-22.

Proprie Motor AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proprie Motor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Proprie Motor AB så kan ni göra det på telefon genom 073-5077766 eller genom brev på följande adress:
Hyggesv. 1, 824 34, Hudiksvall

Bolaget skall importera och exportera motordrivna fordon och fordonstillbehör, konsulttjänster inom motorfordonsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proprie Motor AB och det är Eriksson, Per Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bretzeg, Fredrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holsback, Peter Elias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor,