Klostret Lantbruk AB

Gävleborgs län

Information

556697-9190 är organisationsnummer för verksamheten Klostret Lantbruk AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klostret Lantbruk AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Klostret Lantbruk AB finns i.

Klostret Lantbruk AB har varit registrerat sedan 2006-02-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klostret Lantbruk AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

Klostret Lantbruk AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klostret Lantbruk AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Klostret Lantbruk AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3752744 eller genom brev på följande adress:
Välsta 211, 824 94, Hudiksvall

Bolaget skall idka jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klostret Lantbruk AB och det är Sjöström, Per Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor,