Ingmar Höglund Consult AB

Gävleborgs län

Information

Ingmar Höglund Consult AB är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Ingmar Höglund Consult AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ingmar Höglund Consult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-29.

Ingmar Höglund Consult AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-06-19. Men sedan 2006-06-29 så har Ingmar Höglund Consult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Tullg. 4, 824 52, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingmar Höglund Consult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-10868.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Ingmar Höglund Consult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ingmar Höglund Consult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och process- och projektledning inom elektronik, bredband, fotonik samt musikuppträdanden, musikarrangemang och konsertverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ingmar Höglund Consult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingmar Höglund Consult AB och det är följande personer, Höglund, Nils Ingmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Ingrid Viveka som är född 1941 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ingmar Höglund Consult AB är 556705-8861.