Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB

Gävleborgs län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att ta emot, omlasta, mellanlagra och behandla avfall och farligt avfall och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2006-06-29 så skapades Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB och bolaget är har F-skattsedel Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB har haft det sedan 2006-08-01.

Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556706-5759 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB så går det att nå dem via telefon på 077-1416417 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dellenbygdens MiljöÅtervinning AB är Saers, Cornelis Maria som är född 1954 och har titeln VD, Saers, Cornelis Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Gun Helena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Saers, Erik Ansgar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor.