Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag har haft sedan 2006-08-17. Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag har funnits sedan och 2006-08-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ullsättersv. 2 B, 824 34, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5720823.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag har idag 556708-0824 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara import och försäljning av båtar och båttillbehör, montering och försäljning av hemelektronikvaror och installationsmaterial för kabel-TV.

I Marin Industri och Kabel-TV i Hudiksvall Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är di Paolo, Carl Henrik André som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Peter som är född 1975 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, .