JPW Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

JPW Hudiksvall AB är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I JPW Hudiksvall AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wahlstedt, Jan Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlstedt, Ann Mariette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JPW Hudiksvall AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JPW Hudiksvall AB på telefon 070-3275870.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och värdepapper, bedriva entreprenadverksamhet och körslor, konsultationer i kommunikation, grupp- och ledarskapsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är JPW Hudiksvall AB av bolagstypen Aktiebolag.

JPW Hudiksvall AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JPW Hudiksvall AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-23 och JPW Hudiksvall AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JPW Hudiksvall AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JPW Hudiksvall AB har 556714-1220 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.