Nina Hassels Blomträff AB

Gävleborgs län

Information

556715-1997 är organisationsnummer för företaget Nina Hassels Blomträff AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nina Hassels Blomträff AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Nina Hassels Blomträff AB finns i.

Nina Hassels Blomträff AB har varit registrerat sedan 2006-11-10 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nina Hassels Blomträff AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nina Hassels Blomträff AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nina Hassels Blomträff AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nina Hassels Blomträff AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Djupeg. 47, 824 50, Hudiksvall

Bolaget skall idka blomsterhandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nina Hassels Blomträff AB och det är Hassel, Nina Maria Linnéa Petronella som är född 1971 och har titeln VD, Hassel, Jonas Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hassel, Nina Maria Linnéa Petronella som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wennberg, Per Olov som är född 1962 och har titeln Revisor,