Frihemservice i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Frihemservice i Hudiksvall AB är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Frihemservice i Hudiksvall AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frihemservice i Hudiksvall AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-23.

Frihemservice i Hudiksvall AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-11-21. Men sedan 2007-01-04 så har Frihemservice i Hudiksvall AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tomteg. 8, 824 42, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frihemservice i Hudiksvall AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3813799.

Hudiksvall arbetar för att företag som Frihemservice i Hudiksvall AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frihemservice i Hudiksvall AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva lokalvård, hushållsnära tjänster och tillhandahålla produkter och tjänster inom VVS (värme, vatten, sanitet) området samt därmed likartad verksamhet.

Firmatecknare för Frihemservice i Hudiksvall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frihemservice i Hudiksvall AB och det är följande personer, Pavez Vidal, Eliana Elisa som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pontio Pavez, Andres Alfredo som är född 1985 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Frihemservice i Hudiksvall AB är 556715-9552.