Brinkab Ställning AB

Gävleborgs län

Information

556717-7117 är organisationsnummer för verksamheten Brinkab Ställning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brinkab Ställning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Brinkab Ställning AB finns i.

Brinkab Ställning AB har varit registrerat sedan 2006-12-14 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brinkab Ställning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

Brinkab Ställning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brinkab Ställning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Brinkab Ställning AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-21816 eller genom brev på följande adress:
V. Tullg. 51, 824 30, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brinkab Ställning AB och det är Brink, Lars Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Sten Urban som är född 1953 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,