NEOVA El & Värme Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556717-9519 är organisationsnummer för bolaget NEOVA El & Värme Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NEOVA El & Värme Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som NEOVA El & Värme Aktiebolag finns i.

NEOVA El & Värme Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-12-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för NEOVA El & Värme Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

NEOVA El & Värme Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NEOVA El & Värme Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Claesson, Torbjörn Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med NEOVA El & Värme Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-547400 eller genom brev på följande adress:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller via hel- eller delägda bolag, bedriva produktion och handel med värme och kyla samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NEOVA El & Värme Aktiebolag och det är Claesson, Torbjörn Gunnar som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Bjur, Stig Håkan Ingvar som är född 1953 och har titeln VD, Bjur, Stig Håkan Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Heinonen, Jyri Petri som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sundström, Johan Birger Edvin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHenriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,