Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-29. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag ska trivas.

I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk med i huvudsak odling av morötter och potatis samt sedvanlig växtodling och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även kunna bedriva handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0738-191312.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag är Svensson Berglund, Per Fredrik som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Anders Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Hälsingepotatis & morötter Aktiebolag har 556719-0599 som sitt organisationsnummer.