Brizad Behandlingskonsult AB

Gävleborgs län

Information

Brizad Behandlingskonsult AB är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Brizad Behandlingskonsult AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brizad Behandlingskonsult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-15.

Brizad Behandlingskonsult AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-01-24. Men sedan 2007-03-15 så har Brizad Behandlingskonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Industriv. 1 B, 824 34, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brizad Behandlingskonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-595322.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Brizad Behandlingskonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brizad Behandlingskonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva psykosocialt och psykiatrisk behandlings- och utredningsarbete, familjehemsvård, utbildning, handledning och psykoterapi och fritid och rekration i anslutning till dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brizad Behandlingskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brizad Behandlingskonsult AB och det är följande personer, Bexell, Anna Elisabeth som är född 1961 och har titeln VD, Bexell, Anna Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Grandin, Lena Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axfeldt, Anna Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Munck, Karin Annika som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Maud Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot.Ädel, Berit Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Per Olov som är född 1962 och har titeln Revisor, Hälsinge Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Brizad Behandlingskonsult AB är 556721-5800.