Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag ska trivas.

Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva åkeri och entreprenadverksamhet med lastbilar och andra entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3205900.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag är Sjöström, Hans Åke som är född 1955 och har titeln VD, Sjöström, Hans Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Lars Andreas som är född 1981 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, .

Sjöströms Åkeri i Hudiksvall Aktiebolag har 556722-9629 som sitt organisationsnummer.