Delsbo Mojjen AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska idka gatukök-, restaurang-, café- och cateringverksamhet i mobilgatukök, restaurangvagn eller i lokal samt övrig restaurangverksamhet. Förvärv av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Delsbo Mojjen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Delsbo Mojjen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2007-02-07 så skapades Delsbo Mojjen AB och bolaget är har F-skattsedel Delsbo Mojjen AB har haft det sedan 2007-04-12.

Delsbo Mojjen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-12

556723-1005 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Delsbo Mojjen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Delsbo Mojjen AB så går det att nå dem via telefon på 0653-16461 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Delsbo Mojjen AB är Ekbom Nyberg, Ann-Mari som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Stig Anders som är född 1972 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, .