Hudik Bärgar'n Peter Norén AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Hudik Bärgar'n Peter Norén AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Hudik Bärgar'n Peter Norén AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Hudik Bärgar'n Peter Norén AB är momsregistrerat sedan2007-05-24 och har organisationsnummer 556724-0535.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3292954 alternativt besöka eller skicka post till Hudik Bärgar'n Peter Norén AB på följande adress Bodarnev. 41, 825 32, Iggesund.

Hudik Bärgar'n Peter Norén AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-24.

I Hudik Bärgar'n Peter Norén AB så sitter följande personer i styrelsen: , Pålsson, Ulla Marica som är född 1961 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att innefatta bärgnings- tjänster på land och till sjöss, transporter av varor och material samt fordons- och maskin reparationsverksamhet, uthyrning av fordon och annan därmed förenlig verksamhet.