Brådis Frakt i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Brådis Frakt i Hudiksvall AB är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I Brådis Frakt i Hudiksvall AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundlöf, Erik Andreas som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Elsa Marie-Louise som är född 1962 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brådis Frakt i Hudiksvall AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Brådis Frakt i Hudiksvall AB på telefon 070-5527255.

Bolaget skall bedriva transporter, budservice, uthyrning och försäljning av logistiktjänster och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brådis Frakt i Hudiksvall AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brådis Frakt i Hudiksvall AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Brådis Frakt i Hudiksvall AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-09 och Brådis Frakt i Hudiksvall AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brådis Frakt i Hudiksvall AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Brådis Frakt i Hudiksvall AB har 556725-6374 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.