OLSKIMS Handels AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns OLSKIMS Handels AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. OLSKIMS Handels AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

OLSKIMS Handels AB är momsregistrerat sedan2007-05-10 och har organisationsnummer 556728-7668.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5306455 alternativt besöka eller skicka post till OLSKIMS Handels AB på följande adress Bredåker 44, 820 60, Delsbo.

OLSKIMS Handels AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-10.

I OLSKIMS Handels AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olskims, Hans Mattias som är född 1977 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom organisationsutveckling och biståndsfrågor, försäljning av nya och begagnade entreprenad- och lantbruksmaskiner och reservdelar samt uthyrning av entreprenad- och lantbruksmaskiner.