Svedja Gräv & Schakt AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva åkerirörelse, verksamhet med entreprenadmaskiner, grustäktsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svedja Gräv & Schakt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Svedja Gräv & Schakt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2007-05-18 så skapades Svedja Gräv & Schakt AB och företaget är har F-skattsedel Svedja Gräv & Schakt AB har haft det sedan 2007-07-30.

Svedja Gräv & Schakt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556730-0636 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Svedja Gräv & Schakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Svedja Gräv & Schakt AB så går det att nå dem via telefon på 0653-21284 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svedja Gräv & Schakt AB är Dolk, Kjell Henrik som är född 1984 och har titeln VD, Dolk, Kjell Henrik som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolk, Kjell Elof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dolk, Dagmar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Jagheden, Hanna Erika Beatrice som är född 1984 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln RevisorCahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .