Nöjespunkten AB

Gävleborgs län

Information

Nöjespunkten AB är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Nöjespunkten AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nöjespunkten AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-08-09.

Nöjespunkten AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-06-12. Men sedan 2007-08-09 så har Nöjespunkten AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hamng. 7, 824 30, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nöjespunkten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-1303191.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som Nöjespunkten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nöjespunkten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva uthyrning av DVD samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nöjespunkten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nöjespunkten AB och det är följande personer, Bulut, Kasim som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bulut, Errol David som är född 1985 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nöjespunkten AB är 556731-5022.