Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi)

Gävleborgs län

Information

Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-01-08.

Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2008-08-12. Men sedan 2009-01-08 så har Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blockv. 1, 824 34, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-37740.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksmheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) och det är följande personer, Berglund, Peter Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Berglund, Peter Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Bo Niklas Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Erik Daniel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Storbutiken i Hudiksvall AB (Ica Maxi) är 556763-3275.