C Olsson Bygg

Gävleborgs län

Information

570102-XXXX är organisationsnummer för företaget C Olsson Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C Olsson Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som C Olsson Bygg finns i.

C Olsson Bygg har varit registrerat sedan 1986-06-16 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för C Olsson Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

C Olsson Bygg är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för C Olsson Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med C Olsson Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0650-561429 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med C Olsson Bygg och det är Olsson, Olof Christer som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,