Njutångers Byggprodukter

Gävleborgs län

Information

Njutångers Byggprodukter hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Njutångers Byggprodukter finns. I Hudiksvall så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Njutångers Byggprodukter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Njutångers Byggprodukter har haft sedan 1998-01-01. Njutångers Byggprodukter har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Njutångers Byggprodukter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-70331.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Njutångers Byggprodukter har idag 570330-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Njutångers Byggprodukter

Handel med byggvaror.

I Njutångers Byggprodukter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Rolf Evert som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .