RAMAR o MARKISER

Gävleborgs län

Information

570723-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RAMAR o MARKISER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RAMAR o MARKISER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som RAMAR o MARKISER finns i.

RAMAR o MARKISER har varit registrerat sedan 1984-01-23 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RAMAR o MARKISER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

RAMAR o MARKISER är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för RAMAR o MARKISER är följande:

Vill ni komma i kontakt med RAMAR o MARKISER så kan ni göra det på telefon genom 0650-563092 eller genom brev på följande adress:

Montering av markiser och persienner samt inramningar.

Det finns olika personer som har en koppling med RAMAR o MARKISER och det är Östberg, Erik Torbjörn som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,