Byggarbeten Torbjörn Bodell

Gävleborgs län

Information

570917-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Byggarbeten Torbjörn Bodell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggarbeten Torbjörn Bodell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Byggarbeten Torbjörn Bodell finns i.

Byggarbeten Torbjörn Bodell har varit registrerat sedan 1985-02-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggarbeten Torbjörn Bodell så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-26.

Byggarbeten Torbjörn Bodell är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Byggarbeten Torbjörn Bodell är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggarbeten Torbjörn Bodell så kan ni göra det på telefon genom 0650-70141 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggarbeten Torbjörn Bodell och det är Bodell, Leif Torbjörn som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,