JH SERVICE Jan Höglund

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och JH SERVICE Jan Höglund är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och JH SERVICE Jan Höglund är ett av dem. Statusen för JH SERVICE Jan Höglund är att Bolaget är aktivt.

JH SERVICE Jan Höglund är ett Enskild firma och skapades 1984-10-08. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som JH SERVICE Jan Höglund ska trivas.

JH SERVICE Jan Höglund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-21. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Transport och logistik. Bil,- MC- och motorreparationer samt försäljning. Entreprenad, svets och montage. Fastighetsservice och förvaltning. Transport och godstrafik. Försäljning och service av bil MC och skoter. Svets och montage av stål, trä, rörsystem. Fastighetsförvaltning. Foto.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JH SERVICE Jan Höglund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är JH SERVICE Jan Höglund och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med JH SERVICE Jan Höglund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2604690.

.

De som är på något sätt har med JH SERVICE Jan Höglund är Höglund, Jan Mikael som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JH SERVICE Jan Höglund har 580726-XXXX som sitt organisationsnummer.