Björn - Pilen Ljud o Tjänst

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Björn - Pilen Ljud o Tjänst är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Björn - Pilen Ljud o Tjänst är ett av dem. Statusen för Björn - Pilen Ljud o Tjänst är att Bolaget är aktivt.

Björn - Pilen Ljud o Tjänst är ett Enskild firma och skapades 1982-03-29. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Björn - Pilen Ljud o Tjänst ska trivas.

Björn - Pilen Ljud o Tjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning och försäljning av musikutrustning. Reparation av fastigheter samt snickerier och försäljning av byggmaterial. Transport av gods samt lotsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn - Pilen Ljud o Tjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Björn - Pilen Ljud o Tjänst och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Björn - Pilen Ljud o Tjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3240383.

.

De som är på något sätt har med Björn - Pilen Ljud o Tjänst är Nykvist, Björn Anders som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Björn - Pilen Ljud o Tjänst har 590330-XXXX som sitt organisationsnummer.