Rent a Kent i Hudiksvall

Gävleborgs län

Information

590503-XXXX är organisationsnummer för företaget Rent a Kent i Hudiksvall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rent a Kent i Hudiksvall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Rent a Kent i Hudiksvall finns i.

Rent a Kent i Hudiksvall har varit registrerat sedan 2007-10-08 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rent a Kent i Hudiksvall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Rent a Kent i Hudiksvall är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Rent a Kent i Hudiksvall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rent a Kent i Hudiksvall så kan ni göra det på telefon genom 070-2727354 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom familjejuridik och kem-teknisk produktion såsom rengöringsmedel, golvpolish, avfettningsmedel, schampo tvål, krämer, lotion och avisningsmede, massagebehandling samt utförande av hushållsnära tjänster

Det finns olika personer som har en koppling med Rent a Kent i Hudiksvall och det är Wallin, Kent Olof som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,