Möbelrenovering Delsbo

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Möbelrenovering Delsbo är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Möbelrenovering Delsbo är ett av dem. Statusen för Möbelrenovering Delsbo är att Bolaget är aktivt.

Möbelrenovering Delsbo är ett Enskild firma och skapades 1991-02-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Möbelrenovering Delsbo ska trivas.

Möbelrenovering Delsbo är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Möbelmålning samt viss försäljning av allmogemöbler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Möbelrenovering Delsbo är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Möbelrenovering Delsbo och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Möbelrenovering Delsbo så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0653-16630.

.

De som är på något sätt har med Möbelrenovering Delsbo är Sundin Söder, Anna Carina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Möbelrenovering Delsbo har 590710-XXXX som sitt organisationsnummer.