GIRAFFINERAT - värmande textil produkter

Gävleborgs län

Information

GIRAFFINERAT - värmande textil produkter är ett bolag som finns i Hudiksvall. I GIRAFFINERAT - värmande textil produkter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engman, Anna Lena Charlotta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med GIRAFFINERAT - värmande textil produkter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå GIRAFFINERAT - värmande textil produkter på telefon 0650-34098.

Produktion av olika textilprodukter av värmande slag såsom halskragar, värmande ok av textil och ull. Nackkuddar. Värmande skydd för kroppens olika delar av ull. Kläder av värmande slag av ull. Tillverkning och försäljning av bandage för hästar.

Idag är GIRAFFINERAT - värmande textil produkter av bolagstypen Enskild firma.

GIRAFFINERAT - värmande textil produkter är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

GIRAFFINERAT - värmande textil produkter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-25 och GIRAFFINERAT - värmande textil produkter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GIRAFFINERAT - värmande textil produkter så är det följande:

GIRAFFINERAT - värmande textil produkter har 590712-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.